15 pro ENZITA d.o.o. (www.enzita.hr) Vaš partner u zdravoj prehrani

Vrhunski blenderi, sokovnici, dehidratori i drugi aparati koji će vam pomoći na putu prema zdravlju.

Zdrava prehrana važna je, kako za pojedinca,tako i za zdravlje cijele obitelji. Da biste iskoristili maksimalan potencijal voća i povrća, Enzita vam daje mogućnost kupovine vrhunskih aparata provjerene kvalitete i višegodišnjih garancija.

enzita-sokovnici

Vitamix blenderi (http://enzita.hr/vitamix), Američki su proizvod sa 7 godina garancije. Već više od 70 godina proizvode se vrhunskom preciznošću i snagom motora od 1200W ili 1400W. Prilikom miksanja, nož postiže brzinu od 37 000 okretaja u minuti te izrađuje savršeno kremaste sokove, kašice, ledene deserte od smrznutog voća, juhe, namaze i još nebrojeno mnogo zdravih hranjivih kombinacija.

 enzita2

Cijeđeni sokovi posebna su dobrobit za naše zdravlje. HUROM SOKOVNICI (http://enzita.hr/hurom-sokovnici) cijede sok iz voća i povrća tehnologijom hladnog prešanja. Za razliku od centrifugalnih sokovnika, Hurom sokovnici cijede brzinom od 80 ili 40 okretaja u minuti te u potpunosti čuvaju enzime i vitamine. Cijede puno veću količinu soka od uobičajenih centrifugalnih sokovnika, a pulpu, koja je nakon cijeđenja gotovo suha, možete koristiti za biskvite za torte, krekere ili energetske pločice. Čišćenje i održavanje jednostavno je s mogućnošću samočišćenja, a 10 godina garancije znak je vrhunske kvalitete.

enzita3

DEHIDRATORIsu posebni uređaji za sušenje hrane. Za razliku od ostalih, Excalibur (http://enzita.hr/proizvodi/dehidratori/excalibur) i Sedona(http://enzita.hr/proizvodi/dehidratori/sedona) dehidratori horizontalnim strujanjem zraka ravnomjerno suše namirnice u rasponu od 35 do 68°C. Excalibur je izuzetno pouzdan svojim mehaničkim karakteristikama i prilagodljiv vašim potrebama, jer dolazi u veličinama od 4 police, 5 ili 9. Sedona dehidratori su digitalni te vam omogućuju programirano sušenje voća i povrća na 9 polica. Dodatkom silikonskih podložaka, voćne palačinke postat će nezamjenjiv zdravi desert u vašoj obitelji.

enzita4

Vrhunski chefovi i bezbroj zadovoljnih korisnika koristi MAGIMIX multipraktike (http://enzita.hr/magimix). Kad kućanski aparat dolazi iz Francuske, osjećamo da će se tu nešto dobro skuhati. 30 godina garancije jest još jedan od pokazatelja kako se radi o aparatima iznimne kvalitete, a performanse ovog multipraktika omogućuju brzu, preciznu i svestranu obradu namirnica. Sjeckanje, ribanje, rezanje, mljevenje, izrada krema i šlagova, miješenje tijesta, cijeđenje citrusa, pasiranje, rezanje na kockice, trakice i druge maštovite načine samo su dio onoga što Magimix nudi. Potpuno prilagođen svakodnevnoj upotrebi u kuhinji, Magimix će vas oduševiti svojom prilagodljivošću i jednostavnošću.

enzita5

Zašto bi krastavci uvijek morali biti okrugli, zašto bi voćna salata uvijek morala biti kockasta? Uz SpiRAWlly SPIRALIZATOR (http://enzita.hr/spirawlly) u tren oka „izvrtite“ tikvicu, krastavac, mrkvu, krumpir, batat, ciklu, peršin, jabuku ili bilo koje drugo tvrđe voće i povrće. Ova jednostavna spravica otvara nove mogućnosti maštovite i zanimljive pripreme zdrave hrane. S tri nastavka u tren oka izradite uske špagete, široke rezance ili spirale od voća i povrća.

 

Za više detalja o proizvodima, posjetite stranicu www.Enzita.hr, a za sve informacije ili pitanja stojimo na raspolaganju na telefonima: 099/815 9050 ili 099/815 9051 te putem maila: info@enzita.hr.

Enzita d.o.o.

Avenija Dubrovnik 15, Paviljon 11

10 020 Zagreb

099/815 9050; 099/815 9051

info@enzita.hr

www.Enzita.hr