10 svi Bili smo na 3.rođendanu trgovine zdravom hranom Greencajg – bila je to proslava uz predavanje i zanimljivu kulinarsku radionicu

Prošli tjedan smo proslavili 3. rođendan poznate trgovine zdravom hranom – Greencajg!

Proslava se odvijala u prostoru tvrtke Enzita na Zagrebačkom Velesajmu u organizaciji Cook huba.

Greencajg je svojim vjernim kupcima te ostalim licima iz svijeta zdrave hrane poklonio besplatno predavanje na temu ‘Hrana i misli za zdravu štitnjaču’ kojeg su vodili predstavnici zdravog liječenja – Ivica Duspara i Jasna Bolanča te radionicu sirove hrane koju je vodila Tina Uglješić s poznatog bloga Zelenarium.

unspecified

 

Jasna i Ivica su iznijeli svoju osobnu priču o autoimunim bolestima te učeći iz vlastitog iskustva, osmislili holistički protokol koji je njima donio iscjeljenje, ali i puno više od toga – skladan život, mir i proširenje vlastitih sposobnosti. Kažu da je zdrav čovjek puno više od čovjeka koji nema simptome. To je čovjek koji nije frustriran te ima skladne odnose i uživa u životu.

 

DAV2692

 

Nakon predavanja, Tina je pripremila tortilje od povrća i avokada s mediteranskim začinima i punjenjem od badema i suncokretovih sjemenki s algama, šareni složenac od svježih tikvica s bijelim namazom od suncokretovih sjemenki i bosiljka, crvenim pestom od sušenih rajčica i maslina te bešamelom od indijskih oraščića. Za kraj nas je počastila žutom panna cotta kremom od indijskih oraščića, sušenog manga i kurkume s preljevom od divljih borovnica.

Za potpuni doživljaj pobrinuo se gitarist Aleksandar Saša Kabiljo.

Zbog velikog interesa, repriza predavanja i radionice održat će se 10.5. od 18 sati u istom prostoru.